SupportKim fortsätter med nya kampanjer

Dec 07, 2010 Inga kommentarer av

Vi har tidigare skrivit om Kim, som är en frontfigur för kampen mot barnsexhandel. Kim är påhittad av ECPAT Sverige och har vunnit många supportrar som en effektiv metod för att sätta press på svenska makthavare. Problemet med barnsexhandel är ju nämligen tyvärr inte påhittat, utan bakom det ligger en högst verklig och lukrativ bransch. Illegal och ljusskygg som den är, behöver man använda så många och så konstruktiva medel som möjligt för att identifiera och motverka den.

SupportKim och dess kampanjer erbjuder några av de medlen. Via www.supportkim.com sprids bland annat adresslappar, digital information, utbildningsfilmer, möjligheten att skicka vykort till politiker, och mycket annat intressant.

Nu kan du bland annat även se den film där skådespelaren Kjell Bergkvist påminner om den absoluta vikten av att alltid anmäla misstänkt barnsexturism när man är ute och reser. Han är ambassadör för ECPAT Sverige, ihop med sångerskan Åsa Jinder.

Läs mer om SupportKim och bli en av de som stöder kampen du också!

Besök SupportKim

Barnsexhandel, ECPAT, Ungas situation i världen

Johanna Wester föreläser om ungas rättigheter och leder Din Rätt, ett projekt mot diskriminering, hos regeringsinitiativet Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa.
Inga kommentarer på “SupportKim fortsätter med nya kampanjer”

Lämna en kommentar