Inte till salu

Aug 19, 2011 Inga kommentarer av

Jag vill slå ett slag för sidan intetillsalu.se. Det är en hemsida skapad för unga som vill dämpa sin ångest eller på annat sätt gör sig illa med sex  och för unga som säljer sex, både på nätet och IRL. Sidan är toppen och har så mycket. Det finns information och hjälp både för de utsatta barnen, och för andra som både är skriven direkt till unga och för vuxna. Dessutom kan man genom sidan få kontakt med flera jourer som arbetar med detta.

På onsdag genomförs en manifestation i Kungsträdgården i Stockholm under namnet: Våra unga är inte till salu där flera politiker och andra inflytelserika kommer att tala, och många organisationer kommer att finnas på plats. Ni kan även läsa mer om manifestationen på facebook. Om ni har möjlighet, gå dit!

Okategoriserade

Clara Hamrén är utbildad jurist med inriktning mot barnrätt och mänskliga rättigheter, är engagerad i ECPATs frivilliggrupp och i projektet Om Barnkonventionen - av, för och med barn som är ett samarbete mellan BRIS, ECPAT, Plan Sverige, Rädda Barnen, SOS-Barnbyar, Unicef, World Childhood Foundation och Barnombudsmannen. Hon är också med i ICJs och Juseks projekt Street Law Academy. Hon har tidigare arbetat på Kamratposten och varit koordinatior på Rädda Barnen.
Inga kommentarer på “Inte till salu”

Lämna en kommentar